Leverans
Vi levererar vanligtvis mellan 2-4 dagar efter lagd order.
Väljer du leveranssätt ”Hämta Själv” inväntar du sms på att din order är redo att hämtas.

Returer

Du har full ånger/returrätt på beställda varor, under förutsättning att de inte öppnats, 14 dagar från varan kommit till dig. Du betalar då tur och returporto. Den faktiska kostnaden för portot när vi skickar är olika beroende på vikt. Vill du veta den faktiska kostnaden, kontakta oss så kan vi räkna ut det. Subventionen med gratis frakt bortfaller om man returnerar hela ordern. Är det endast enstaka returer av flera beställda produkter, hör av dig så kommer vi överens om kostnaden för portot som vi betalat när vi skickat varorna till dig. Returportot står du för i alla lägen vid returer.

Skulle det vara fel på någon vara, kan du alltid reklamera varan och får då tillbaka pengarna samt portoutlägg. För att vi ska kunna ersätta en reklamation så måste minst halva innehållet vara kvar, samt att du reklamerar inom 30 dagar från inköpet.

Har du använt produkten och inte gillar doften, konsistensen, effekten, färgen, är allergisk eller av annan anledning inte vill ha produkten längre gäller ej returrätt. Det är helt normalt att växbaserade produkter skiljer sig i tillverkningen beroende på växternas olika förutsättningar vid olika odlingar. Många produkter går att beställa prov på innan om man känner sig osäker. Dock kan vi inte garantera att det inte skiljer lite på prov och faktisk vara, då vi inte kan ta prover ur just den produkt du köper.

Ingen returrätt gäller på bonusgåvor om det inte är ett produktionsfel.

För att handla i vår webshop måste du vara 18år.

Personuppgifter
Personuppgifter som lämnas till oss lämnas inte ut till någon annan allt i enlighet med GDPR.

För frågor kontakta 
Marina Fredrikzon
Studio Green AB
Kilsgatan 8
70354 Örebro