Studio Green Team

Sedan 2012 har Studio Green förenat hälsa och skönhet, genom alla behandlingar finns den gröna tråden som värnar om både vår hälsa och miljön, det är något som känns viktigt för oss! Vårat mål är att du ska känna dig speciell och omhändertagen när du kommer till oss, vi vill göra din tillvaro lite lyxigare och kan vi kanske till och med lösa ett problem i din vardag. vare sig det är smärta i kroppen, oren hy eller ett bångstyrigt hår så hjälper vi dig!

Med en stor passion för vårt yrke har vi skapat en härlig atmosfär, ett behandlingsutbud och en ekobutik som tilltalar många.

Marina Fredrikzon

Hud & Kroppsterapeut

Linnéa Lindström

Spa & Kroppsterapeut

Lovisa Åberg

Frisör

Ibrahim Berisha

Frisör

Vem är Studio Green

Redan 2005 gick jag min första massageutbildning och kände direkt att det här var något som passade mig, jag som aldrig hade haft lätt i skolämnen kunde direkt fatta kopplingar mellan smärta och obalanser i kroppen. 
Men det tog ända till 2012 innan jag tog klivet in i branschen på heltid, då med en närings & Fytoterapeut examen och i ryggen. Jag visste direkt att jag ville ha ett ekologiskt tänk och att man skulle titta holistiskt på kroppen, det har varit en utvecklingsresa och idag kan jag känna att min bild och dröm börjar slå igenom. Idag är Studio Green ett ekologiskt center för kropp och själ.