Naturlig hårvård

Vi älskar natulig hårvård och dess kraft, att inte belasta håret med kemikalier och se hur håret får ny styrka, glans och nytt liv. Alla våra produkter är fria från silikoner och mineraloljor, dessa kan inte naturen bryta ner och belastar vår natur och dess microorganismer.

När de kommer på håret så lägger de sig som en hinna på stråna och på lång sikt blir håret trött, torrt och livlöst då siliconerna drar ur hårets egna fetter. Vi jobbar både med "vanlig" hårfärg men som består av en örtbas. men vi har även helt rena örtbehandlingar för de som vill vara helt naturliga.

Maskinklipp
Herrklippning och damklippning med maskin.

480 kr
Klippning 45min
Kort-medellångt hår med normal hårmängd, tvätt och lätt styling ingår

580 kr
Avancerad klippning
En klippning för dig med långt och tjockt hår. För dig som vill klippa en helt ny frisyr.  Tvätt och styling ingår.

690 kr
Barnklippning
Klippning för barn upp till 8 år

410 kr
 Spa klippning 
En lyxigare klippning
850 kr
Spa klippning Delux
En lyxigare klippning med fix av bryn och fransar
1300 kr
Botten Färg/Toning
Bottenfärg med max 3cm utväxt
Från 1100 kr
Färg /Toning Hela håret
Helhårsfärgning samt enstaka slingor

Från 1300 kr
Balayage/Färg
Flera nyanser, färg + sling, balayage m.m
Från 1700 kr
Folieslingor

Från 1500 kr
Slingor Hätta

Från 1200 kr
Nyansering/ Glossing 
Tvätt, nyansering och styling för dig som vill fräsha upp färgen

Från 580 kr
Avfärgning/Rensning
Avfärgning + infärgning av nya nyansen

Från 2000 kr
Permanent Från 1300-1900 kr

                          
                  

Spa-Klippning

Spa-Klippning är en härlig upplevelse och en lyxig stund för dig själv, njut av en hårtvätt med hårbottenmassage, anpassad inpackning, handpeeling med handmassage. Hela behandlingen avslutas med en valfri klippning och styling. 
Hela behandlingen är 75 min och en väldigt uppskattad sådan.

Går att fås utan klippning och kostar då 690:-

Spa-Klippning Delux

Vill du ha det lyxigaste vi har så är Spa-Klippning Delux något för dig, slå dig ner i vår massageschamponering för att få en hel skalpmassage med inpackning och medan inpackningen verkar så fixar vi till bryn och fransarna. 
Avslutas med en valfri klippning och styling. En underbar kombination av en klippning och en spa-behandling.

Går att fås utan klippning och kostar då 990:-

Olaplex

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler “trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité.  Vi har både hemmaprodukter till försäljning och använder oss av OlaPlex i behandlingar för att ditt hår ska ta mindre skada.

Våra färger

Vi använder oss både av New Age färger samt rena örtfärger för att kunna färga hår, det är inte alla personer som det passar att färga med örter men boka en konsultation innan så kan vi hjälpa dig. 

New Age färger är uppbyggda på örter och använder dessa som grund  man har även tagit bort de skadligaste ingredienserna samt fungerar som en riktig färg.  Örtfärg är helt rent och naturligt och blandas med hett vatten för att färga ditt hår. Så naturligt det bara kan bli helt enkelt!

Blekning

Blekning är svårare att göra helt naturligt därför har vi valt att ha kvar en traditionell blekning men här är vi noga med valet och att det blir det bästa för både dig och för miljön.

Vi har även ett naturligt alternativ och det är en uppljusningslera som fungerar som en blekning men kan inte ljusa upp lika många steg som en vanlig blekning.