• På rea!
  • -48,00 kr

Hjärtligt Stora Julhuset

398,00 kr 446,00 kr Spara 48,00 kr

(inkl. moms)

Vi har bakat i flera månader nu,

Men se vad bra det blev tillslut.

Ett hus fyllt med produkter för knoppen,

Hoppas att du tycker dom är toppen!

Leveranstiden kan variera på denna produkt

Fraktfritt på ordar över 299:- 

Support via chatten

Hämta varorna i butik, skriv in koden "hämta" och få 15%

Julpaket från hjärtligt med flera favoriter

Hjärtligt® Schampo 250ml

Svensktillverkade och biologiskt nedbrytbara Hjärtligt® är ett toppkvalitatets Schampo som gör skillnad. Schampot passar alla hårtyper och ger ett lättkammat, glänsande hår. Vi använder så milda och naturliga tvättensider och råvaror som det är möjligt utan att göra avkall på funktionaliteten. Den Ekologiska rapsoljan från Österlen skyddar och bibehåller hårets naturliga fukt.Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Schampot är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara.

Hur ska jag använda produkterna 

Applicera Hjärtligt® schampo i blött hår och arbeta upp ett rikligt lödder, skölj därefter håret noga. Applicera sedan Hjärtligt® balsam. Schampot är väldigt drygt, endast en liten mängd behövs.

Hjärtligt® Balsam 250ml

är ett toppkvalitets balsam som reparerar och återuppbygger. Passar till alla hårtyper och gör håret lätt att reda ut samtidigt som det vårdar och ger en silkeskänsla. Vi använder så milda och naturliga råvaror som det är möjligt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Balsamet är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara.

Granskad och godkänd av Grön Salongs – omfattande miljöcertifieringar.

Applicera Hjärtligt® balsam i håret efter schamponering. Massera in balsamet i håret, låt det gärna verka någon minut. Skölj sedan noggrant med vatten.

Hjärtligt® Hårinpackning, 250ml

Hjärtligt® Ekologisk Hårinpackning återuppbygger, slätar ut och mjukgör hår- och hårbotten. Med en mild, krämig formulering återfuktas håret på djupet. Håret efterlämnas glansigt med en silkesmjuk känsla helt utan silikoner. Vårdar med kallrörd kallpressad ekologisk rapsolja från Österlen. Ger glans och vård till färgat hår.

Motverkar frissighet och statiskt hår.

Doft: Melon/gurka

Hjärtligt Stora Julhus ♡ Limited Edition 2021

Ett färdigt presentset med tre utav våra bästsäljande produkter.

Mått: Höjd 28,5 cm Djup 6 cm Bredd: 16 cm

Köp till denna