fbpx

Hudvård

Hudvård som gör skillnad

Det bästa för dig med det bästa från naturen!

I alla våra ansiktsbehandlingar använder vi ekologiska produkter från Maria Åkerberg, Rosenserien Marina Miracle eller Chokladserien.
Vi kan då hjälpa dig med det bästa från naturen och hitta det som verkligen fungerar för dig!

Klassiska Ansiktsbehandlingar

Green Basic Treatment45 min 850 kr

En lättare avslappnande behandling med rengöring, peeling samt ansiktsmassage och fuktmask. Avslutas med dagcreme vald efter hudtyp. Perfekt att kombinera med en massagebehandling.

Green Regular 60 min, 950 kr

Örtomslag, rengöring, peeling, djupvävnadsmassage, lymfmassage eller akupressurmassage, en individuellt anpassad ansiktsmask samt fuktkräm efter hudtyp. Portömning och plock av bryn ingår vid behov.

En bra regelbunden omvårdnad och antiage behandling, huden blir ren och fräsch. Massagen ger välbefinnande och hjälper till att rensa bort slaggämnen i huden. Kraftfulla fuktgivande ingredienser mjukgör huden och reducerar torrhetslinjer.

Green Advanced 90 min, 1590 kr

Örtomslag, rengöring, peeling, djupvävnadsmassage, naturligt ansiktslyft, lymfmassage, individuellt anpassad ansiktsmask samt fuktkräm efter hudtyp.
Portömning och plock av bryn ingår vid behov.

En mycket bra antistress-spänningslösare.
Det som skiljer denna behandling från Ansiktsbehandling 60 minuter är mängden massage och ibland ges även två ansiktsmasker för ett bättre resultat.

Green Gentlemen´s Treat45 min 850 kr

En lättare avslappnande behandling med rengöring, peeling samt ansiktsmassage och fuktmask. Avslutas med dagcreme vald efter hudtyp. Perfekt att kombinera med en massagebehandling

Green Deep Clean30 min, 650 kr

AHA har förmågan att frigöra döda, torra, ytligt liggande hudceller i det översta hudlagret. Därmed får den friska och nya hyn som befinner sig undertill möjlighet att komma upp till ytan. Hyn kommer att se ljusare, jämnare och mjukare ut.

Green Mini Miracle30 min, 650 kr

En av våra uppskattade mini behandlingar med fantastiska Marina Miracle, ett lyx märke från Norge. En fantastisk behandling för att få en lyster och glow i huden, här jobbar vi med både kornpeeling och AHA syror.

Green Mini C30 min, 650:-

En C-vitamin Behandling med högkoncentrerad C-vitamin för att stärka huden och få en utrensande effekt på pigmentfläckar.

Pure Cell Treatment60 min, 1595:-
Med levande stamceller från växtriket kan vi aktivera och reparera dina egna celler, denna behandling går ner på djupet i huden och jobbar med cellförnyelsen, stimulerar collagenproduktionen, ger lyster och ökar hudens vitalitet och spänst. Denna behandling passar alla då stamcellerna riktar in sig på just dina specifika problem.

Resultatinriktad Hudvård

Dermabrasion/Microneedling 30 min1250:-

Rengöring, slipning, mask, serum och avslutande kräm.
Kur: 3×30 min 3375:- (10%)
Kur: 5×30 min: 5312:- (15%)

Dermabrasion 60 min1650: –

Rengöring, slipning, mask, serum och avslutande kräm.
Kur: 3×60 min: 4455:- (10%)
Kur: 5×60 min: 7012: (15%)

Kombobehandling 45 min1495: –

Rengöring, slipning, microneedling, mask, serum och avslutande kräm.
Kur: 3×60 min: 4036:- (10%)
Kur: 5×60 min: 6353:- (15%)

Kombobehandling 60 min1650: –

Rengöring, slipning, microneedling, mask, serum och avslutande kräm.
Kur: 3×60 min: 4455:- (10%)
Kur: 5×60 min: 7012:- (15%)

Green Eye Treatment1395: –

Rengöring, dermabrasion, microneedling, ultraljud, Callys eye controller, ögonkräm.
Kur: 3×60 min: 3766:- (10%)
Kur: 5×60 min: 1186:- (15%)

Callys serum i valfri behandling

200: –

Callys Time Control Serum har bevisad effekt, högkoncentrerad, hypoallergenic, naturlig formula och aktiva substanser. Den unika sammansättningen av ingredienser ger optimala synergieffekter.

Serien innehåller fem skin boosters för omedelbar effekt och långsiktigt resultat, hos oss kan du både få
salongsbehandling och köpa hemmaprodukt med dessa fantastiska serum.

Callys laboratorium i Schweiz har utvecklat innovativ kosmetik av högsta kvalitet sedan 1975.
Callys anti ageing superserums är det senaste tillskottet och kallar dessa för”needleless fillers”. 

 

Callys serum i valfri behandling och ta med hem

499: –

Ordinarie pris 599:- 

Resultatinriktad Hudvård

Dermabrasion

​Diamond Dermabrasion är en välkänd icke kirurgisk metod för en friskare och yngre hud. Genom ett vakum får man lätt bort det översta lagret av döda hudceller och smuts, vilket ger en direkt känsla av en slät och len hy. Ett mycket effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är snabb, effektiv, smärtfri, och resultaten är synliga redan efter första behandlingen. Med det sterila diamantmunstycket peelar du bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret.

Microneedling

Mycket effektiv behandling mot:

rynkor
ärr (acne, brännskador, med mera)
strior/bristningar (graviditets- & tillväxtsbristningar)
åldrad hud
pigmenstfläckar, med mera
Är även rekommenderad för uppstramning av huden.

Så här fungerar det

Microneedling är en medicinteknisk behandling som stimulerar hudens egen reparations- och läkningsprocess. När huden perforeras med tunna nålar, öppnas tusentals små mikrokanaler. Detta stimulerar kollagentillväxten och huden börjar reparera sig själv. Kollagen är ett fiberprotein som ger huden dess fasthet.

Kurbehandling

För att få bästa resultat rekommenderas att man gör en kur på 3-5 behandlingar med tre till sex veckors mellanrum. Antal behandlingar beror på hur omfattande skador eller åldrad huden är.

Sidoeffekter

Microneedling har i princip inga sidoeffekter. Endast en tillfällig rodnar, ungefär som solbränna, kan synas 1-2 dagar efter behandlingen. Endast sterila engångsnålar används vid behandlingen.