Toalettrengöring med Tea Tree olja

70,00 kr

(inkl. moms)

Använd dagligen på följande vis: Spruta runt om i toalettskålen och under kanten – enkelt med det vinklade jetspraymunstycket – borsta noga, låt verka och spola. Den naturliga eteriska Tea Tree oljan är mycket effektiv för desinfektion och fungerar som en naturlig luftfräschare.

Ny produkt

Fraktfritt på ordar över 299:- 

Support via chatten

Hämta varorna i butik, skriv in koden "hämta" och få 15%

Användning: Lyft locket på korken, spraya generöst runt om i toalettskålen och under toalettkanten med hjälp av den snedställda öppningen. Borsta sedan väl, låt verka och spola. Använd dagligen för att bibehålla en fräsch toalett.

 

För planeten: Skadar inte miljön eller biocykeln i septiktanken. Det lilla, vinklade spraymunstycket avger endast en liten mängd av produkten åt gången, vilket minimerar både kostnad och miljöpåverkan.

 

VARNING

Orsakar allvarlig ögonirritation.

Förvaras oåtkomligt för barn.

VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Vid bestående ögonirritation: Sök läkarhjälp. Ha då produkten eller etiketten till hands.

Innehållet/behållaren lämnas till lämplig lokal miljöstation.

Ingredienser: Ingredients: <5% anjoniska, amfoteriska och icke-joniska tensider, ättiksyra, eterisk tea tree-olja, konserveringsmedel: natriumbensoat (Sodium Benzoate).
Energi (kJ/kcal): -
Fett (g): -
varav mättat (g): -
Kolhydrater (g): -
varav sockerarter (g): -
Protein (g): -
Salt (g): -

Produktbeteckning
Toalettrengöring med Tea Treeolja

SKU 550060
Ny produkt