Biobiotica 50 dagars Kur

799,00 kr

(inkl. moms)

BioBiotica® Kur 1 x 3 är en kraftfull och långtidsverkande 50-dagars kur. Den består av 3 askar med olika bakteriestammar som verkar och koloniserar sig på olika delar i tarmsystemet.
Vi rekommenderar BioBiotica Kur 2-3 ggr per år för att upprätthålla immunförsvarets funktion samt en tarmflora i balans.

Ny produkt

Leveranstiden kan variera på denna produkt

Fraktfritt på ordar över 299:- 

Support via chatten

Hämta varorna i butik, skriv in koden "hämta" och få 15%

Goda probiotiska bakterier som kur för din hälsa

BioBiotica® KUR är för dig som vill boosta och bygga upp ett starkt immunförsvar och få en tarmflora i balans.

BioBiotica® KUR är en kraftfull och långtidsverkande 50-dagarskur med unika bakteriestammar som verkar och koloniserar i olika delar av tarmsystemet. Kuren är ett bra alternativ för dig med mag- & tarmbesvär som, diarrè, förstoppning, gasig och uppblåst mage, IBS och histaminintolerans. Den hjälper även till att återställa tarmfloran i samband med antibiotikakur.

BioBiotica® KUR riktar sig även till dig med SIBO (överväxt av bakterier i tunntarmen) samt vid SIFO (candida överväxt i tunntarmen).

#1 Verkar och koloniserar hela tarmsystemet (Bacillus Subtilis DSM 24613)
#2 Verkar och koloniserar i tjocktarmen (Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24614 )
#3 Verkar och koloniserar i tunntarmen (Bacillus Amyloliquefaciens DSM 24615)

Innehåll: Tre askar med olika patenterade bakteriestammar, totalt 150 kapslar med hela 30 miljarder bakterier per kapsel. Innehåller inte mjölk eller soja.

Biobiotica® – Goda bakterier för dig & din hälsa som både boostar och bygger upp ditt immunförsvar samt bidrar till en tarmflora i balans.

Produkternas unika egenskaperna är baserade på 40 års forskning och studier av fler än 3000 olika bakteriestammar. Varifrån forskarna valde ut bakteriestammarna Bacillus Subtilis och Bacillus Amyloliquefaciens. Bakteriestammarna har en mikrobiell struktur som, tack vare sin skyddande sporform, överlever hela vägen ner till tjocktarmen där de goda bakterierna etablerar sig och stannar kvar på tarmväggen. På så sätt får du ett stärkt immunförsvar och en balans i tarmfloran. Ta hand om dig med BioBiotica® – goda bakterier i sporform för dig och din hälsa.

BI1001
Ny produkt

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Köp till denna