fbpx

Nötbröd

300 g Valfria nötter
400 g Valfria frön tex. pumpa, solros
6 ägg 
0,5 dl Olja
Några nypor salt

Detta nötbröd gör jag med jämna mellanrum, det är så gott och känns väldigt rustikt. Man kan tro att det ska bli svårt att skära och väldigt svårtuggat men det är det verkligen inte.

1. Sätt ugnen på 160 grader
2. Blanda samman nötter och frön i en bunke
3. Blanda samman ägg, olja och salt i en annan bunke
4. Blanda samman allt till en smet
5. Klä en avlång form med bakplåtspapper och häll i smeten 
6. Låt grädda i ugnen i 1 timma.

Share:

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
Instagarm
On Key

Related Posts

Kalla såser

Färdiga såser och framförallt kalla såser går hett i butikerna, men jag vill slå ett slag för enkelheten i att göra en själv. Utan alla

Hur ser ditt försvar ut

Alla har vi olika försvar i våra kroppar, men vi alla har ett immunförsvar. Vi drabbas olika mycket av bakterie och virusinfektioner, vissa blir bara

Raw salt caramel bite

Inredienser Cashewbotten 2 dl chashewnötter 1 dl Kokosflingor 1 msk Honung 1msk Mjuk kokosolja 1 nypa salt Kola 14 urkärnade dadlar 3 msk smält kokosolja

Nötbröd

300 g Valfria nötter 400 g Valfria frön tex. pumpa, solros 6 ägg 0,5 dl Olja Några nypor salt Detta nötbröd gör jag med jämna