fbpx

Vårt Team

I vårt team hittar du specialister inom respektive område.

Sara

Frisör Innehar Gesällbrev

Sara har en lång erfarenhet och brinner för yrket

Hannah

Frisör Trainee

Hannah gör sista året som trainee hos oss, hon är en väldigt duktig, driven och kompitent frisör och framförallt så älskar hon frisöryrket...det märks!

Marina

Hud & Kroppsterapeut -Ägare

Marina har jobbar länge inom branshen och har riktat in sig på resultatinriktad hudvård och behandlingar mot smärta.

Frida

Hud & Spa-Terapeut

Har stor passion för hudvård men kan även lösa dina spänningar i kroppen, duktig på problemlösning och vilka behandlingar och produkter just du behöver.

Jeanette

Medicinsk Fotterapeut

Älskar sitt yrke och framförallt problemfötter, jeanette kan hjälpa dig med de flesta åkommor när det kommer till fötterna.

Vår Värdegrund

Studio Green är salongen som förenar hälsa och skönhet, genom alla behandlingar finns den gröna tråden som värnar om både vår hälsa och miljön, det är något som känns viktigt för oss!

Vårat mål är att du ska känna dig speciell och omhändertagen när du kommer till oss, vi vill göra din tillvaro lite lyxigare och kan vi kanske till och med lösa ett problem i din vardag. vare sig det är smärta i kroppen, oren hy eller ett bångstyrigt hår så hjälper vi dig!

Med en stor passion för vårt yrke har vi skapat en härlig atmosfär, ett behandlingsutbud och en ekobutik som tilltalar mång.