fbpx

Vårt Team

I vårt team hittar du specialister inom respektive område.

Marina

Hud & Kroppsterapeut -Ägare

Med stor passion har jag drivit Studio Green sedan 2012, mitt focus har legat i att hitta de bästa märkena på marknaden för både dig och miljön.</p> <p>Några av mina utbildningar:<br /> 2005-Dip. Massageterapeut<br /> 2007-Avancerad Idrottsmassage<br /> 2010-12 Närings & Fytoterapeut<br /> 2012-Acunova akupunktur<br /> 2013-TuIna Massage<br /> 2014-Dip. Hudterapeut

Sara

Frisör Innehar Gesällbrev

Sara har en lång erfarenhet och brinner för yrket

Linnéa

Spa & Kroppsterapeut

Med ett stort intresse för välbefinnande och hälsa inifrån och ut reder hon ut problem i din kropp.

Hannah

Frisör Trainee

Hannah gör sista året som trainee hos oss, hon är en väldigt duktig, driven och kompitent frisör och framförallt så älskar hon frisöryrket...det märks!

Vår Värdegrund

Studio Green är salongen som förenar hälsa och skönhet, genom alla behandlingar finns den gröna tråden som värnar om både vår hälsa och miljön, det är något som känns viktigt för oss!

Vårat mål är att du ska känna dig speciell och omhändertagen när du kommer till oss, vi vill göra din tillvaro lite lyxigare och kan vi kanske till och med lösa ett problem i din vardag. vare sig det är smärta i kroppen, oren hy eller ett bångstyrigt hår så hjälper vi dig!

Med en stor passion för vårt yrke har vi skapat en härlig atmosfär, ett behandlingsutbud och en ekobutik som tilltalar mång.