fbpx

Acunova -En behandling mot smärta!

Jag har jobbat en tid med en akupunkturmetod som heter Acunova, det är en dansk metod som behandlar smärta i hela kroppen, vilket tillstånd eller vilken sjukdom som än orsakar smärtan så kan Acunova lindra den.
Denna metod verkar inte via meridianerna som kinesisk akupunktur gör utan via vårt nervsystem som har direkt kontakt med hjärnan och därigenom kan vi styra kroppen till självläkning.
Jag hade för några år sedan en ung tjej som gjorde sin praktik hos oss på Studio Green, en dag fick hon en ögonmigrän som hon fått ganska många gånger tidigare, vi satte fyra nålar i händerna och migränen och alla symptom försvann på 10 minuter. Att tilläggas måste också att efter en ögonmigrän som sitter i mellan 20-30 minuter så kommer en huvudvärk och en trötthet som stannar resten av dagen men efter akupunkturen var även dessa symptom borta.
 
I februari åker jag till köpenhamn för vidareutbildning och fördjupning i denna metod, jag lääängtar! Jag vill kunna hjälpa alla som kommer till mig med besvär och med denna metod känner jag att jag kommer längre än vad jag gjort tidigare.

Lämna ett svar