fbpx
 

Spa-Behandlingar

Unna dig

Hos oss finns behandlingar för alla och för alla behov, alla behandlingar är ekologiska och förenar örternas magi med kraften från behandllingen.

En spa-behandling hos oss är en behandling som gör nytta ända in till själen

Purchase

Våra Spa-Behandlingar

Anticellulit
45min 950 kr
En helt naturlig behandling där vi masserar lår och stuss med koppor för att få igång utrensningen samt få en delning av hud och bindväv.
Efter massagen smörjs en utrensande örtkräm på och du packas in i en infraröd filt, man brukar genast känna sig slätare och fastare och de flesta minskar mellan 2-4 cm i omkrets på lår och rumpa.

Body Seasalt Scrub
45 min

En kroppsskrubb där man varsamt skrubbar bort döda hudceller och efterlämnar kroppen otroligt mjuk och väldoftande, går med fördel att kombinera med en ansiktsbehandling.

Snövit Helkroppsbehandling
90 min 1690 kr
I denna behandling förenas det bästa av det bästa, en helt naturlig behandling där vi masserar lår och stuss med koppor för att få igång utrensningen samt få en delning av hud och bindväv.
Efter massagen smörjs en utrensande örtkräm på och du packas in i en infraröd filt, man brukar genast känna sig slätare och fastare och de flesta minskar mellan 2-4 cm i omkrets på lår och rumpa efter en behandling.
Medan du ligger inpackad i värmefilten, gör vi en Snövit ansiktsbehandling.
En resultatinriktad ansiktsbehandling där vi riktar in oss på de ”problemområden” som du känner att du vill att vi ska jobba med, det kan vara allt från:
Linjer
Pigmentsfläckar
Grova eller stora porer
Vi använder oss av mild hudslipning och lägger en anpassad AHA-mask eller en enzympeelingmask, vi avslutar med att lägga en fuktgivande peel off mask som drar samman porerna och återfuktar ordentligt.

Denna behandling är utrensande, slimmande och hudföryngrande.

Topp till tå

90 min 1200 kr

En helt fantastiskt avkopplande behandling där vi börjar med en avslappnande värmande helkroppsmassage, värmande oljor masseras in från topp till tå sen packas du in i värmande filtar för att under tiden få en ansiktsbehandling anpassad efter dina behov.

Topp till tå Choklad

90 min 1200 kr

Denna behandling är helt i choklad!
En helt fantastiskt avkopplande behandling där vi börjar med en avslappnande värmande helkroppsmassage med en mjukgörande chokladbalm, sen packas du in i värmande filtar för att under tiden få en ansiktsbehandling helt i choklad!

Papaya Bodydream

60 min

Behandlingen börjar med en kroppsskrubb med papayapeeling som du sen packas in med för att enzymet papain från papayan ska kunna luckra upp alla döda hudceller, under tiden får du en skalpmassage. När verkningstiden är klar skrubbas alla döda hudceller bort med en saltskrubb, behandlingen avslutas med en lätt massage med body lotion. går med fördel att lägga till en ansiktsbehandling.