fbpx

Spa-Behandlingar

Unna dig

Hos oss finns behandlingar för alla och för alla behov, alla behandlingar är ekologiska och förenar örternas magi med kraften från behandllingen.
 

En spa-behandling hos oss är en behandling som gör nytta ända in till själen

 

Våra Spa-Behandlingar

Anticellulit
45min 950 kr
En helt naturlig behandling där vi masserar lår och stuss med koppor för att få igång utrensningen samt få en delning av hud och bindväv.
Efter massagen smörjs en utrensande örtkräm på och du packas in i en infraröd filt, man brukar genast känna sig slätare och fastare och de flesta minskar mellan 2-4 cm i omkrets på lår och rumpa.

 

Snövit Helkroppsbehandling
90 min 1690 kr
I denna behandling förenas det bästa av det bästa, en helt naturlig behandling där vi masserar lår och stuss med koppor för att få igång utrensningen samt få en delning av hud och bindväv.
Efter massagen smörjs en utrensande örtkräm på och du packas in i en infraröd filt, man brukar genast känna sig slätare och fastare och de flesta minskar mellan 2-4 cm i omkrets på lår och rumpa efter en behandling.
Medan du ligger inpackad i värmefilten, gör vi en Snövit ansiktsbehandling.
En resultatinriktad ansiktsbehandling där vi riktar in oss på de ”problemområden” som du känner att du vill att vi ska jobba med, det kan vara allt från:
Linjer
Pigmentsfläckar
Grova eller stora porer
Vi använder oss av mild hudslipning och lägger en anpassad AHA-mask eller en enzympeelingmask, vi avslutar med att lägga en fuktgivande peel off mask som drar samman porerna och återfuktar ordentligt.

Denna behandling är utrensande, slimmande och hudföryngrande.

 

Infrared BodyTreatment
60 min950:-

Infrared Body treatment är en effektiv och djupgående metod för att åtrgärda stelhet och smärta i muskler och leder. Med infrarött ljus kan du även behandla hudbesvär och få hjälp med viktminskning på ett för kroppen skonsamt sätt.
Ljuset tränger djupt ner i vävnader, muskler och värmer kroppen inifrån. Det ger en förhöjd energinivå och stimulerar kroppens egna läkningsprocesser. upplevelsen ger en behaglig och avslappnande känsla som vid solbad fast utan solens skadliga ultravioletta ljus.
Behandlingen avslutas med en lättare helkroppsmassage.

Topp till tå

90 min 1200 kr

En helt fantastiskt avkopplande behandling där vi börjar med en avslappnande värmande helkroppsmassage, värmande oljor masseras in från topp till tå sen packas du in i värmande filtar för att under tiden få en ansiktsbehandling anpassad efter dina behov.

Topp till tå Friskvård

75 min 999 kr

En helkropps behandling som är helt friskvårdsberättigad.
Börjar med en lättare helkroppsmassage som främjar cirkulationen och ger en lugn behaglig känsla i hela kroppen, därefter fortsätter en kinesisk ansiktsmassage med varma oljor där man trycker på akupressurpunkter som har en inverkan på hela kroppen.

 

Papaya Bodydream

60 min 1395 kr

Behandlingen börjar med en kroppsskrubb med papayapeeling som du sen packas in med för att enzymet papain från papayan ska kunna luckra upp alla döda hudceller, under tiden får du en skalpmassage. När verkningstiden är klar skrubbas alla döda hudceller bort med en varm handduk, behandlingen avslutas med en lätt massage med body lotion. går med fördel att lägga till en ansiktsbehandling.