fbpx

Split ends saviour!

Halleljulja, ja det är inte jätteofta som jag blir helt begaistrad över hårvårdsprodukter men här har de verkligen lyckats. 
Mitt vintertrötta hår som förmodligen är flera månader över tiden för en klippning, eller ja jag ska skamset erkänna att jag kommer faktiskt inte ihåg när jag klippte mig senast.
Men du har ju en salong, två frisörer och igentligen ingenting alls att skylla på! och det är helt riktigt, Det har jag inte. Men jag tror att det är lite fall av skomakarens barn, det har inte varit i prio  helt enkelt!
Så när jag testar dessa godingar blir jag alldeles salig när jag direkt av hårmasken känner att håret har fått en riktig fuktboost och det känns sådär silkeslent, jag toppar upp det med att ta i lite balsam och sköljer ur. 
De trötta slitna topparna har fått tillbak lite stuns och lyster, känns bra helt enkelt!